За контакт: 0895 467090
Разкодиране
Българско меню
Софтуерна поддръжка
Дисплей
Смяна на лентов кабел
Смяна на панели
Зарядни устройства
Батерии

Разкодиране на GSM апарати

GSM сервиз Дейта Метрикс - Варна извършва разкодиране на GSM апарати за частни и корпоративни клиенти.

Предлагаме разкодиране на всички видове GSM апарати. Тази услуга ще Ви позволи да използвате Вашия GSM апарат със сим-карти на други GSM оператори по Ваше желание. Ако сте си блокирали случайно телефона с парола (код) ние ще ви помогнем.

Ако сте закупили своя GSM апарат в чужбина, използвайки нашата услуга разкодиране на GSM апарати ще можете да ползвате Вашия мобилен телефон в България с всеки GSM оператор, който Вие изберете, без значение в коя точка на света се намирате. Единственото условие е мобилният телефон да има работна честота 900 Mhz.

Защо да изберете нас?

Ние работим в бранша от много години и сме едни от първите, които се занимават с разкодиране на GSM апарати в България. Работим с водещите GSM магазини и приемаме поръчки от цялата страна.

Предлагаме специални отстъпки за магазини, сервизи и други колеги от бранша. Извършваме разкодиране на всички модели GSM апарати Nokia, Siemens, Motorola, Samsung, Sony Ericsson, LG, NEC, Panasonic, Benq-Siemens, Sony, Ericsson, HTC, Apple, O2, Eten, HP, Palm, Blackberry, Sagem, Philips, Sharp, Toshiba, Huawei, Pantech, VK Mobile, Haier, Alcatel и др.

Цените на предлаганите услуги са динамични и се променят ежедневно. За повече информация и запитвания относно предлаганите от нас услуги за разкодиране на GSM апарати, можете да ни потърсите на посочените телефони, на посочения адрес, или да ни изпратите запитване.

GSM сервиз Дейта Метрикс - Варна работи с частни клиенти и с водещите GSM магазини във Варна и в цялата страна. Предлагаме специални отстъпки за магазини, сервизи и други колеги от бранша. Приемаме поръчки от цялата страна.

Свържете се с нас за информация относно цените на предлаганите от нас услуги и как можем да Ви бъдем полезни.     


GSM Статии

Инструкция за разкодиране на iPhone 3G версия 3.0 с помощта на RedSn0w и UltraSn0w (Windows)Инструкция за разкодиране на iPhone 3G версия 3.0 с помощта на RedSn0w и UltraSn0w (Windows)

Отключване на iphone 3G

разкодиране на iPhone 3G, отключване на iphone 3G

Тази инструкция ще ви покаже как да разкодирате iPhone 3G OS 3.0 ползвайки RedSn0w и UltraSn0w чрез Windows. След jailbreak, ползвайки нашите инструкции вие ще можете и да разкодирате вашия iPhone и ще го ползвате с желан от вас оператор с UltraSn0w. Тези инструкции са за потребители които ползват Windows и iPhone 3G.

Прочетете цялата статия


GSM сервиз Дейта Метрикс - Варна предлага пълно обслужване на мобилен телефон Nokia E75 - ремонт, разкодиране, софтуерна поддръжка, българско меню и кирилизация, зарядни устройства, дейта кабели, панели и др.

При нас ще намерите професионално, коректно и експедитивно обслужване.

Позвънете ни на телефон

0895 467090

или ни посетете на място за да научите повече за предлаганите от нас услуги и как можем да Ви бъдем полезни.


Copyright © GSM Сервиз Дейта Метрикс - Варна. Всички права запазени. Уеб дизайн и реклама: Gluon Technologies
| Google+ | .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове
AddBg.com : Уеб Директория | КАГАМИ
Nokia | Samsung | Sony Ericsson | Motorola | HTC | GSM Arena | iPhone | Sagem
Sharp | BENQ | LG |